Betalen

Je kan op onze webshop 100% veilig online betalen via een https-verbinding. We werken voor alle transacties met Mollie, onze betrouwbare betaalprovider die online betalen en terugstorten veilig en makkelijk maakt.

Onze overeenkomst komt tot stand van zodra je als bezoeker verder gaat met betalen. Je wordt dan doorverwezen naar de betaalpagina van Mollie, waar het bedrag van de overeenkomst doorgestuurd wordt. Je kan kiezen om te betalen via:
Bancontact (app) / Homebanking (KBC, ING, Belfius) / Paypal / Ideal / Creditcard / Visa 

Bij sommige betaalmethodes zal je moeten aanmelden of inloggen of moet je de gegevens invullen. Dan  bevestig je de betaling door op de knop "betalen" te klikken. Op dat moment komt de koopovereenkomst tussen de betrokken partijen tot stand. 

De geafficheerde artikel prijzen.

Alle prijzen die op de website zijn geafficheerd zijn in € aangeduid en zijn BTW inbegrepen.

Bij afgeprijsde artikelen blijft de originele prijs doorstreept staan en staat de nieuwe prijs in rode kleur met vermelding “promo” of “solden”
De originele prijzen van de artikelen op de webshop zijn identiek aan de originele prijzen in de fysieke winkel.
Op de webshop geafficheerde promo-prijzen gelden ook aan de kassa in de fysieke winkel.
In de fysieke winkel kunnen echter tijdelijke kortingen (opendeurdagen, braderijdagen, jaarmarkt)  worden toegestaan die op dat ogenblik niet gelden op de webshop. De online koper heeft niet het recht om deze korting op te eisen.
Op de webshop kunnen tijdelijk kortingen worden toegestaan die op dat ogenblik niet gelden in de fysieke winkel (bv dag van de webshop) De korting is dan niet zichtbaar op de webshop maar wordt bekomen door een promo-code in te voeren tijdens de online bestel procedure.

Bestellen van een of meerdere artikel(s).

Een artikel is pas definitief besteld na dat de koper met succes de betaal-procedure op de website doorlopen heeft en het overgemaakte geld zichtbaar is schoenen Karo.
De betaling van de online aankoop gebeurt via het beveiligde betaalsysteem van MultiSafePay nadat een betaalmiddel (bancontact, maestro, mastercard, visa, ideal, sofortbanking, overboekeing of paypal) geselecteerd wordt, komt de koper terecht op de beveiligde website van MultiSafePay waar de betaling kan worden afgerond.

De consument ontvangt zodra de betalingsprocedure volledig is afgerond een bevestiging e-mail met alle gegevens van de aankoop als geldig bewijs van zijn aankoop. Tevens vindt men in deze bevestigingsmail een link naar onze Algemene Voorwaarden.

In geval voor overboeking werd gekozen als betaalmiddel moet de koper eerst nog daadwerkelijk de overschrijving uitvoeren en is de betaalprocedure pas rond na dat het geld effectief op de bankrekening van Schoenen Karo verschijnt. Hierdoor kan er tussen het online bestellen en de definitieve aankoop-bevestiging/bewijs meerdere dagen verschil zitten. (bijzonder als bestelling gebeurd vòòr een weekend of feestdag).

Wie dat wenst kan ook bestellen door telefonisch of per e-mail naar het artikel te vragen.
In dat geval sturen we met e-mail een betaal-link waarmee men rechtstreeks op de MultiSafePay betaalpagina komt of vragen we het geafficheerde bedrag te storten op onze zakenrekening: Iban: BE07 1232 3724 5666 , Bic: BKCPBEB1BKB.

Reserveren van (een) artikel(s).

Men kan niet een artikel reserveren zonder het te betalen!! De enige manier om een artikel te reserveren is dit artikel online te bestellen en te opteren voor een rechtstreeks betaalmiddel (dus niet overboeking).

De technische koppeling van actuele voorraad aan de vertoonde voorraad op de webshop laat reserveren zonder betalen niet toe. (Zolang een artikel niet betaald is blijft het beschikbaar op de webshop en in de fysieke winkel voor andere potentiële kopers).

© 2021 KARO schoenen & lederwaren - BTW BE 0734.385.911 - Sitemap - Privacy policy - Cookie policy Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Karo gebruik van cookies. Meer informatie     OK