super veilige webshop gratis verzending vanaf €50 veilige online betaling 30 dagen retourtijd
Geniet van 7 procent directe korting op uw aankopen op onze webshop met promocode: KARO7%

Productfilters tonen / verbergen

Alma en Pena damesschoenenAlma en Pena damesschoenen

Fantasierijk, vrouwelijk, emoties en vooral Spaans

Dat is men hoe men in een paar woorden Alma en Pena kan uitleggen. Dit Spaanse schoenenmerk valt op door zijn overduidelijke zigeuner, gipsy, latino, mexicaans en zelfs een tikkeltje western invloeden. Maar ook kleurijke exotische afrikaans en indisch aziatische inbreng maakt dat Alma en Pena schoenen verbeelding oproept van orientaals avontuur. De filosofie van het merk is om vrouwen de gelegenheid te geven zich speciaal, elegant en mooi te voelen met verschillende schoenen. Standaard en  norm past niet in het plaatje , alles moet een verschil maken, van de collectie zelf tot ons merkimago. Alles is spannend en fantasierijk.

Wat is zo kenmerkend aan Alma en Pena

De schoenen van Alma en Pena zijn elegant, vrouwelijk en een tikkeltje speels. De ontwerpen worden geïnspireerd door de moderne vrouw die weet wat ze wilt. Elk seizoen komt Alma en Pena met een nieuwe collectie schoenen, altijd rijkelijk versierd met de meest prachtige details voor een unieke en speelse look. De schoenen van Alma en Pena zijn te herkennen aan de stijlvolle designs, subtiele details en hoogwaardige afwerking. Zo is elk model versierd met luxe details, zoals fonkelende steentjes en wordt elke schoen vervaardigd van leder of suède. Met een creatie van Alma en Pena voorziet u elke outfit van een speels detail.

Wie zijn de typische Alma en Pena klanten? 

De alma en pena koper is een vrouw zonder complexen, die zich op haar gemak wil voelen, maar tegelijkertijd ongelooflijk, met de nadruk op comfort. Een hardwerkende, worstelende vrouw die niet kan stoppen, maar die geeft om haar uiterlijk.

Modellen, stijlen en types Alma en Pena shoes

Het meest in het oog springend zijn alvast de juwelensandalen overdadig bezet met fonkelende sierraden, imitatie edelstenen, kristallen, diamanten, parels, kralen in fantastische kleuren combinaties en dit zowel als teenslippers, muiltjes, romeins, plat, sleehak, plateauzool of op losse geklede blokhak. In de lente/zomer collectie zijn ook de western, gypsy boots rijkelijk voorzien van studs, spijkerkopjes, franjes en frilles. In de herfst/winter collectie merken we dan weer veel fluweel of velvet boots en enkellaarzen met de typische Alma en Pena decoratieve applicaties.

Ontstaan en herkomst Alma en Pena

Alma en Pena werd in 2006 opgericht in Florence door huidig bedrijfsleider Monica Rucabado en twee zakenpartners die voorheen een lange carriere en ervaring hadden in een ander groot schoenenbedrijf Adela Gil. Toen dat bedrijf werd overgenomen door een investeringsfonds voelden de drie vriendinnen zich ontredderd, verweest en ontheemd "Verdrietig en Zielloos = Alma en Pena" zoals ze zelf omschreven. Het bleek nadien juist de inspiratie voor een nieuw schoenenlabel dat zeer snel uitgroeide tot wereldformaat.

De merknaam "Alma en Pena"

Vrij vertaald "ziel in pijn" Een verloren ziel of geest in kwelling is een terugkerende figuur in vele mythologieën , die wordt gekenmerkt door een geest of de geest van de ziel van een persoon, iemand die na de dood zwerft rusteloos (bijvoorbeeld door zelfmoord te plegen); omdat ze de weg naar het Hiernamaals niet kunnen vinden . Zijn ziel blijft dwalen in de wereld van de levenden zonder zich volledig van zijn dood bewust te zijn.

Waar kan je Alma en Pena kopen?

Zoek je verkooppunten of dealers van Alma en Pena of een winkel of shop waar men deze Spaanse schoenen kan passen. In de schoenenwinkel van KARO schoenen&leder te Denderhoutem vindt men elk seizoen de nieuwe collectie, zoniet kan u terecht op het internet op onze website of webshop om online te bestellen. Verzending is gratis vanaf €100, levering 's anderendaags aan huis.

© 2021 KARO schoenen & lederwaren - BTW BE 0734.385.911 - Sitemap - Privacy policy - Cookie policy Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Karo gebruik van cookies. Meer informatie     OK