Menu
Gratis bezorgd vanaf € 100 30 dagen bedenktijd Gecertificeerde webshop Klantenrecensies
Home  >  Merken  >  Crinkles
0 artikels gevonden

Het spijt ons, er werden geen resultaten gevonden.

Wij helpen u graag verder, probeer de
ZOEKFUNCTIE RECHTSBOVEN en
geef uw merk of artikelnummer in.

Bekijk alle artikels van dit merk »Crinkles Belgisch lederwarenmerk sinds 1996

De naam Crinkles beschrijft de natuurlijke tekening van nerfleder, de korrel, de 'grain', de oneffenheden. Bovendien heeft de merknaam "Crinkles" iets speels, iets onverwachts dat haaks tegenover de rechtlijnigheid staat die van velen van ons dagelijks wordt verwacht.
Daarom verrast Crinkles elk seizoen weer met die unieke, zeer kwalitatieve en frisse collecties vervaardigd uit de allerfijnste topleders.

Een handtas, een schoen, een riem,.. voor Crinkles is het meer dan een gewoon mode-accessoire. Het is voor hen een label waarmee een vrouw trots moet kunnen uitpakken.
Ze drukt er ontegensprekelijk haar stijl, haar voorkeur, wellicht haar gemoedsgesteldheid mee uit. Soms wil ze formeel uit de hoek komen, maar bij vrienden eerder hip of casual. Zo is een handtas uit de Crinkles collectie een statement van zijn eigenaar. Daarom dragen ze bij Crinkles zoveel zorg voor hun product. Het typische herkenbare label aan onze producten is dan ook een zuivere garantie op de kwaliteit en de eigenheid er van.

Een uitgelezen collectie Crinkles mocassins, ballerina's, loafers, en sandaaltjes vind je bij Karo schoenen en lederwaren in de schoenenwinkel regio Aalst of online op onze webshop.

© 2021 Schoenen Karo