super veilige webshop gratis verzending vanaf €50 veilige online betaling 30 dagen retourtijd

Productfilters tonen / verbergen


FITFLOP schoenen 

FitFlop TM damesschoenen

FitFlop TM is een Amerikaans produkt dat enkele jaren geleden wereldbekend werd omwille van zijn uitermate hoog draagcomfort dat ontstond door de samenstelling van de zool. Fitflops zijn gekend en geliefd om hun MICROWOBBLEBOARD zolen. De zool bestaat uit drie delen. De schokken tijdens het stappen worden opgevangen in de hiel van de schoen wat goed is voor de gewrichten. Het voorste gedeelte van de zool zorgt voor stabiliteit om ervoor te zorgen dat je met gelijke tred kan stappen. Het middelste gedeelte van de zool zorgt dan weer voor instabiliteit wat kan bijdragen tot drukverlaging van de voetzool. Op die legendarische zool worden elk jaar modieuze muiltjes gemaakt met speciale materialen en prints

Internationaal comfortschoenenmerk

In een mensenleven zetten we ongeveer 220 miljoen stappen. Waarom zouden we dat dan doen in slecht zittende schoenen?

FitFlop™ wordt internationaal gezien als een comfortschoenenmerk en heeft een oplossing voor alle gelegenheden. Hun wetenschappelijk onderzoek naar de positie van de voet en hoe deze invloed heeft op de houding van het lichaam, is uniek. FitFlop™ is ervan overtuigd dat ultiem comfort, fashion en biomechanica perfect gecombineerd kan worden in één schoen. Want als je schoenen juist ontwerpt, weet je dat voeten op het einde van de dag even comfortabel aanvoelen als aan het begin. Met vederlichte, ergonomische zolen aan de basis kun je verfijnde silhouetten en diverse stijlen voor elke dag verwachten. Wat eens te meer bewijst dat goed zittende schoenen helemaal niet saai moeten zijn.

Ontwikkeld samen met experts biomechanica

Met FitFlop schoenen aan je voeten kan je de wereld aan! De eerste FitFlop slippers kwamen in 2006 op de markt. Oprichtster Marcia Kilgore had een duidelijke missie: de meest comfortabele schoenen ter wereld creëren. Daarvoor ging ze te rade bij twee Britse experts in de biomechanica, Dr David Cook en Darren James. Samen ontwikkelden ze het Microwobbleboard. Dat is een ingenieuze laag tussen de binnen- en buitenzool van de FitFlop schoen. Ze bestaat uit 3 consistenties met elk een eigen functie voor een fantastisch gevoel aan je voeten: schokdemping, stabiliteit en drukverlaging. Ook vandaag staat maximaal ergonomisch comfort nog steeds centraal bij het design team van FitFlop. De slanke SupercomFF-middenzool is gemaakt van een van nature dempend en drukverdelend materiaal met dubbele densiteit en werd ergonomisch ontwikkeld en gevormd om perfect onder de voeten te passen, zodat uw schoenen u echt 'voortbewegen'.

FitFlop Technologie

Dé manier om de technologie van FitFlop te ervaren is om FitFlop™-sandalen, -schoenen, -sneakers, -klompen of –ballerina’s te proberen en waarschijnlijk merkt u onmiddellijk het effect van de slimme technologieën. De FitFlop dankt zijn positieve eigenschappen door de speciale materialen en unieke constructie van de zool. Er is FitFlop schoeisel voor dames en voor heren. Hieronder leggen we uit wat u kunt verwachten van de verschillende typen middenzolen die FitFlop ontwikkeld heeft.

De voordelen van de FitFlop™ technologie

In de loop der jaren hebben we ontzettend veel positieve reacties gehad van FitFlop dragers. Die reacties lopen uiteen van mensen die het simpelweg het comfortabelste schoeisel ter wereld vinden tot mensen die met uiteenlopende klachten hebben gelopen, tot ze FitFlop ontdekten. Een greep uit de klachten waar we positieve reacties op hebben gehad: plantaire fasciitis, hielspoor, chronische rugpijn, ischias, artrose, RLS, scoliose, degeneratieve discusaandoening en een aantal andere pijntjes en kwaaltjes. Op onze pagina FitFlop recensies kunt u de ervaringen van de FitFlop dragers lezen.

© 2022 KARO schoenen & lederwaren - BTW BE 0734.385.911 - Sitemap - Privacy policy - Cookie policy Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Karo gebruik van cookies. Meer informatie     OK