super veilige webshop gratis verzending vanaf €50 veilige online betaling 30 dagen retourtijd
OPEN DEUR DAGEN !! Geniet van 10% directe korting met de promocode : " ODHW21 "

Productfilters tonen / verbergen

PiedinudiPiedinudi

Modieuze schoenen met groot comfort

Piedinudi zijn schoenen waarmee je gezien wil worden.

Alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed voor uw eigen steunzolen.

Het designteam van Piedinudi weet elke keer weer een modieuze collectie te ontwerpen, ze combineren fashion met comfort. Zowel stoer als stijlvol.

Piedinudi voor vrouwen met stijl

Iedere collectie is uniek en begint met het verlangen om iets moois te maken. Piedinudi wordt gemaakt voor vrouwen met stijl die niet willen inboeten aan comfort.

Ze staan bekend voor orginele ontwerpen die er niet alleen mooi uitzien maar zijn onderschieden van de massa door het gebruik van de mooiste Italiaanse materialen. Ze hebben pakkende collecties, een eigen stijl en een comfortabel uitneembaar voetbed.

Drie generaties vakmanschap

Zowel de opa als vader van schoenenontwerper Marc Teunissen hebben hun liefde voor schoenmaken en oog voor detail aan hem weten over te brengen. Deze erfenis is dan ook de basis voor het mert Piedinudi ookal heeft hij tegenwoordig zijn eigen stijl.

Al vanaf het begin staat kwaliteit en de beste materialen centraal in de ontwerpen. De kennis van het eeuwenoude schoenenvak wordt gecombineerd met invloeden van de hedendaagse modewereld. Dit zorg voor verrassende ontwerpen die de aandacht trekken. Piedinudie is een uniek, modieus merk en aan iedere schoen wordt met oog voor detail gewerkt.

 

© 2021 KARO schoenen & lederwaren - BTW BE 0734.385.911 - Sitemap - Privacy policy - Cookie policy Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Karo gebruik van cookies. Meer informatie     OK