Menu
Gratis bezorgd vanaf € 100 30 dagen bedenktijd Gecertificeerde webshop Klantenrecensies
Home  >  Merken  >  Xsensible
25 artikels gevonden


XSENSIBLE STRECHWALKER

Het xsensible stretchwalker concept

Stretchwalker is een revolutionaire innovatie geïnspireerd op de houten balansslipper uit Japan. Deze zorgt voor een natuurlijke en gezonde lichaamshouding. Traditie en technologie komen samen in de unieke balanszool. In combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip wordt de beste loopervaring gegarandeerd.

Xsensible Strechwalker is de indeale schoen voor verschillende activiteiten. De zool werkt als schokbreker en maakt deze schoenen een uitkomst voor mensen met gevoelige voeten, pijnlijke gewrichten in knieën, heupen of onderrug. Wie eenmaal met de Stretchwalker heeft kennisgemaakt, wil nooit meer zonder!

Xsensible Inside®

De schoenen zijn voorzien van Xsensible Inside®, een unieke stretchleer technologie die we zelf hebben ontwikkeld en die wereldwijd heeft gezorgd voor een revolutie in de schoenenbranche. Xsensible Inside® bestaat uit 6 verschillende lagen, elk met een specifieke functie. De buitenste laag is van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan, waardoor het extra rekbaar is. De verbazingwekkende elasticiteit zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en optimaal comfort.

Optimale pasvorm

Xsensible Inside® rekt 70% in de breedte en slechts 30% in de lengte. Ideaal, want gedurende de dag zetten onze voeten langzaam iets uit. Dankzij de 70% rek in de breedte blijven uw schoenen tóch heerlijk aanvoelen, de hele dag door. Terwijl de beperkte rek in de lengte een optimale pasvorm garandeert. 

Leder met een geheugen

Behalve flexibel is Xsensible Inside® ook heel sterk. Uit diverse testen is gebleken dat het stretchleer zelfs na 50.000 voetstappen altijd weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Bij Xsensible noemen ze het: "Leer met een geheugen". 
Al de xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid en vormen zich direct naar de voet. Bovendien ademt het stretchleer van nature en zorgt het voor een comfortabele temperatuur. 

Xsensible strechwalker kopen

De nieuwste collectie XSENSIBLE schoenen vindt u bij een van de verkooppunten of in de shop van Karo schoenen en lederwaren in onze schoenenwinkel regio Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Zottegem, Liedekerke of u kan online Xsensible schoenen bestellen op onze webshop. We leveren in elk dorp en stad van België, Nederland, Europa. Verzending is gratis bij aankoop boven €100. Vandaag besteld morgen aan huis geleverd.

Geschiedenis en herkomst Xsensible

De oorsprong van Xsensible begint in 1904 bij de oprichting van een kleine schoenenfabriek in Nederland Nijmegen. Het schoenenbedrijf krijgt enkele jaren later de naam "Nimweegse Combinatie" en dat wordt nog wat later verkort tot "Nimco". Nimco groeit door de jaren heen, kent ook ups en downs en komt in handen van nieuwe eigenaars. Vanaf de jaren 70 begint het bedrijf zich meer bezig te houden met orthopedische speciaalschoenen. In 1990 ontwikkeld Nimco Xsensible Inside®: een unieke stretchleer technologie die wereldwijd een revolutie in de schoenenbranche ontketent. In 2007 verwerft Nimco de licentie van een Japanse balanszool en ontwerpt een nieuwe, innovatieve collectie schoenen, onder de naam Stretchwalker. 2014: De Stretchwalker-collectie groeit en wordt onderdeel van het merk Xsensible. De schoenen met het unieke balanspunt in het midden van de zool, heten voortaan Xsensible Sretchwalker. 


 

© 2021 Schoenen Karo