Menu
Gratis bezorgd vanaf € 100 30 dagen bedenktijd Gecertificeerde webshop Klantenrecensies
Home  >  Merken  >  Fidelio Hallux

FIDELIO HALLUX schoenen

47 artikels gevonden


FIDELIO HALLUX schoenen

Geïntegreerde HALLUX-steunzool

FIDELIO biedt modieuze damesschoenen met HALLUX-steunzolen aan die perfect aan de voet passen en die de scheefstand van de grote teen (hallux valgus) verborgen houdt. De geïntegreerde steunzool bevat verschillende lagen waardoor hevige druk op de hallux valgus vermeden wordt. Het ontwerp van de innovatieve leest en de zool dragen bij tot een optimaal comfort aangezien ze genoeg ruimte voor de tenen en de spieren voorzien, en op die manier een rechte stand van de grote teen toestaan. De voeringsmaterialen en het kwaliteitsvolle leder dragen bij tot een gezond voetklimaat.

Design voor comfort

Alle Fidelio-leesten werden in nauwe samenwerking met orthopedisten en podologen ontworpen. De constructie van de zolen garanderen stapzekerheid. Het anatomisch gevormde voetbed bestaat uit natuurkurk en is bovendien uitgerust met een diep uitgesneden hiel en met zachte stof aan de voorvoet. Uiteraard kunnen ook vrouwen zonder hallux-problemen zich verheugen op deze comfortabele Fidelio modellen.

Oplossing voor hallux valgus

De aparte FIDELIO HALLUX collectie voor dames werd speciaal ontworpen voor voeten met het veel voorkomend Hallux valgus probleem of eeltknobbels. De FIDELIO HALLUX schoenen zijn voorzien van elastische inzetstukken ter hoogte van de gewrichten van de dikke en de kleine teen. De rekbare inzetstukken zijn perfect geïntegreerd en zelfs onzichtbaar zodat u met FIDELIO HALLUX prachtig schoenen draagt zonder pijn en de  knobbels en uitstulpingen van de voet mooi verborgen blijven. 

Verschillende leesten en leesten van Fidelio.

Buiten de reguliere leest "fidelio" met uitneembaar anatomisch voetbed is er ook "pro hx/hallux" met stretch "bunion-functie" inzet, verder is er ook de "fidelio-softline" met zacht voetbed en de "one for all collectie" met volledige stretch voorvoet ook geschikt voor hamertenen, post-operatie revalidatie, diabetes en gezwollen voeten.

De verschillende breedtes zijn F, F½, G, H, H½, en J wijdtes.

Ook voor de heren bestaat er een basis collectie "Fidelio-men" voornamelijk slippers, clogs, muilen en sandalen met uitneembaar anatomisch voorgevormd voetbed.

Waar kan men Fidelio Hallux kopen?

Zoekt u verkooppunten of een Fidelio shop? In de schoenenwinkel KARO te Denderhoutem (regio Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Zottegem) kan men rustig alle Fidelio leesten en breedtes passen en testen en kopen. Is dat te ver weg, dan kan u meerdere paren bestellen op onze webshop en thuis rustig proberen, en u stuurt binnen de dertig dagen gewoon terug wat niet goed is. Gratis verzending vanaf 100 euro. Hebben we het model, maat of kleur dat u wenst van FIDELIO HALLUX net niet op voorraad? Geen probleem dan bestellen we dat speciaal voor jou.

Herkomst en geschiedenis Fidelio Hallux

Op 1 augustus 1995 start Martin Kasperek  in Oostenrijk de firma "FIDELIO" aanvankelijk als groothandel in schoenen. De naam Fidelio komt van het latijns "fidus" waarmee het bedrijf benadrukt een betrouwbare handelspartner te zijn. Die basis-filosofie wordt tot de dag vandaag aangehouden. In 2003 maakte Martin de overstap van groothandel naar producent door de toenemende vraag naar slippers en sandalen met uitneembaar voetbed. In 2006 wordt dan "Fidelio Hallux" ontwikkeld. Het bedrijf en het schoenenmerk expandeerd steeds verder en in 2008 moet men verhuizen naar een veel groter pand in Linz Oostenrijk.

© 2021 Schoenen Karo