Menu
Gratis bezorgd vanaf € 100 30 dagen bedenktijd Gecertificeerde webshop Klantenrecensies
Home  >  Merken  >  Vital

VITAL anti-spatader / anti varice

81 artikels gevonden


VITAL anti-spatader / anti varice

vital de wellness en massage schoen

Het typische noppen of bobbeltjes voetbed van vital masseert de ganse dag door tijdens het dragen de voetzolen en stimuleerd daarmee de bloedsomloop in de voeten en benen. Dit voorkomt niet alleen spataders maar door dat de reflexzones op de voetzool door de noppen op het  voetbed gestimuleerd worden zorgt dit voor een heilzame werking op alle vitale onderdelen van het lichaam. Vandaar dat vital schoenen dragen dan ook voor totale ontspanning zorgen.

De podologische eigenschappen van VITAL

Naast de kenmerkende nopjes is het voetbed van vitalschoenen ook medisch podologisch, anatomisch en orthopedisch vormgegeven zodat deze een correcte ondersteuning geeft en door de kuip in de hiel-zone de voet in de juiste stand houdt. Daardoor zijn vital schoenen een beetje steunzolen op zichzelf en uitermate geschikt voor wie de ganse dag staande werk moet uitoefenen. Als werkschoen vindt Vital dikwijls terug in de medische sector, ziekenhuizen, apotheken, wellnes en kuuroorden, revalidatiecentra enz maar eveneens ook in de horeca.

Verschillende types vital damesschoenen

Vital anti-varice heeft verscheidene types en modellen schoenen in zijn collectie zo zijn er lage sportieve sleffers of instekers, daaropvolgend geklede vital-slippers ofwel op sleehak ofwel op losse hak maar ook op plateauzool. Ook de vital muiltjes (aanstekers vooraan gesloten) bestaan plat, als slipper, teenslipper, flip flop of clogs, op sleehak of op losse hak. Het zelfde geld voor de vital sandalen die zijn er ook plat sportief , op sleehak of op lage blokhak en zelfs hoge geklede hak. Tenslotte zijn er ook Vital sneakers en veterschoenen.

Vital herenslippers en muilen

Voor de heren brengt Vital enkele zeer populaire modellen: de herenslipper enerzijds en de gesloten herenmuil . Veel mannen die gewend zijn Vital-schoenen te dragen willen nooit meer veranderen en blijven trouw aan dit merk.

Herkomst en geschiedenis vital schuhe

Vitalschoenen worden reeds generaties lang met de hand vervaardigd door een familiebedrijf in Oostenrijk meerbepaald in Tirol in Fieberbrunn. De oprichters familie Neuner maken met zorg en toewijding hun producten met de beste ledersoorten en een zeer hoge graad van afwerking en kwaliteit.

Vital schoenenwinkel of online bestellen.

De allernieuwste collectie vital schoenen kan men passen bij de vital speciaalzaak KARO te Denderhoutem of anders online bestellen op onze webshop. Waarschijnlijk de grootste collectie in België en Nederland. Maar ook in de rest van Europa kan men online of "en ligne" terug vinden onder Vital chaussures, Vital shoes en Vital schuhe.

© 2021 Schoenen Karo